Finančné sprostredkovanie a finančné poradenstvo – rozvíjajúci sa trend súčasnosti - Tučník, Miroslav
Finančné sprostredkovanie a finančné poradenstvo - charakteristika. Samostatný finančný agent. Viazaný finančný agent. Podriadený finančný agent. Finančný poradca. Viazaný investičný agent.