Predpoklady a súvislosti implementácie relačného marketingu a CRM v podniku - Čihovská, Viera
Transakčný marketing a relačný marketing (marketing vzťahov) - podstata a rozdiely. Praktickú aplikáciu marketingu vzťahov predstavuje riadenie vzťahov so zákazníkom - CRM. Implementácie relačného marketingu v podniku. Data Mining – technická nadstavba CRM. Cieľ CRM – budovanie zákazníckej lojality.