Nepodceňujte základné znalosti o projektovom manažmente! - Minárik, Peter
Aplikácia skúseností, zručností a techník potrebných pre naplánovanie projektových aktivít tak, aby sa dosiahli požiadavky projektu. Projektové riadenie v rôznych súvislostiach, bez strát času, peňazí a energie.