Segmentácia - základný pilier cielenej marketingovej kampane - Pavlo, Andrej
Rozčlenenie trhu do homogénnych skupín, ktoré sa líšia svojimi charakteristikami, potrebami a nákupným správaním. Segmentácia v marketingových kampaniach ako progresívna metóda, vďaka ktorej môžu spoločnosti sledovať cieľového klienta.