Funkční gramotnost a kvalita pracovního místa: vzájemná souvislost, konceptuální a metodické přístupy - Říhová, Hana
Zmapovanie väzieb medzi funkčnou gramotnosťou a kvalitou pracovného miesta. Výskum funkčnej gramotnosti dospelej populácie otvára priestor pre skúmanie ďalších väzieb, nielen na kvalitu pracovných miest.