Komparácia špecifík logistiky v automobilovom a farmaceutickom priemysle - Furdová, Lucia, 1984-
Rozdiely medzi dodávateľským a logistickým reťazcom. Autorka sa zameriava na charakterizovanie modelov distribúcie farmaceutických produktov v podmienkach Európskej únie a dodávateľov v automobilovom priemysle. Príspevok poukazuje na osobitosti logistiky a vybraných stratégií v automobilovom a farmaceutickom priemysle, a to využitím metódy systémového prístupu a komparácie.