Poradenské zručnosti a kompetencie - Hanuláková, Eva, 1964-
Profil poradcu ako nositeľa výkonu a kompetencií. Komunikačné zručnosti a schopnosti a ich význam v poradenskom procese. Prezentačné zručnosti poradcu. Kreativita ako poradenská zručnosť. Rozhodovacie kompetencie v poradenstve.