Inovačná politika SR v kontexte stratégie Európa 2020 - Hlavatý, Ivan, 1978-
Vývoj vedy, výskumu a inovačnej politiky SR v kontexte politicko-ekonomických zmien. Inovačná politika SR v období 2007 - 2013. Výsledky SWOT analýzy a z toho vyplývajúce ciele v programovom období 2007 - 2013. Strategický cieľ inovačnej stratégie SR do roku 2020.