Automotive obľubuje plasty i klasiku - Oravec, Jozef
Vysoký dôraz na efektivitu logistiky v automobilovom priemysle. Hľadanie najvhodnejších riešení z hľadiska využitia prepravných kapacít, ktoré zároveň umožnia bezproblémový tok materiálu vo výrobe. Vlnitá lepenka pre automotive obaly. Ekologický prínos. Dlhá životnosť a recyklovateľnosť plastových obalov. Ponuka riešení spoločnosti GEFCO s názvom GefBox System.