Krajněpravicové politické strany v zemích V4: historie a současnost - Smolík, Josef
Analýza základných subjektov krajnej pravice v krajinách V4, ktorá predstaví jednotlivých historických predchodcov a identifikuje nové témy krajnej pravice na začiatku 21. storočia.