Regional dimensions of knowledge processes in the sectors of transport and logistics and ICT in the Žilina region - Čorejová, Tatiana
Príspevok prezentuje výsledky APVV projektu - Regionálne dimenzie znalostnej ekonomiky, ktorý bol riešený na Žilinskej univerzite v období rokov 2008-2011. SWOT analýza sektora dopravy, logistiky, informačných a komunikačných technológií v Žilinskom regióne.