K mimoriadnym opravným prostriedkom podľa Správneho poriadku - Horvat, Matej
Správny poriadok Slovenskej republiky - opravné prostriedky - mimoriadne opravné prostriedky. Praktický príklad zo slovenského zdravotníctva (2004).