Miesto e-learningu v pedagogickom procese - Jurkovičová, Lujza
Analýza vývoja, súčasného stavu, vrátane legislatívnej úpravy, ako aj významu a možností napredovania vzdelávania a pedagogického procesu v Slovenskej republike formou e-learningu. Empirická analýza, uskutočnená štúdiom knižnej, časopiseckej a internetovej literatúry.