Odhaľovanie krízových signálov v ziskovosti podniku - Markovič, Peter, 1974-
Hodnotenie celkovej efektívnosti podniku. Tri skupiny ukazovateľov na hodnotenie efektívnosti. Ukazovatele rentability. Hodnotenie ziskovosti podľa ukazovateľa EBITDA. Medzipodnikové porovnanie a identifikácia toho, v čom sa skrýva úspech/neúspech podniku.