Zahraničnoobchodná spolupráca medzi EÚ a krajinami SNŠ v období globálnej hospodárskej a finančnej krízy - Kašťáková, Elena, 1974-
Vývoj zahraničného obchodu EÚ s krajinami SNŠ v rokoch 2008 – 2012. Podiel jednotlivých krajín SNŠ na exporte a importe EÚ v roku 2011. Tovarová štruktúru vývozu z EÚ do krajín SNŠ v roku 2011. Tovarová štruktúra dovozu EÚ z krajín SNŠ v roku 2011. Vzájomné investičné vzťahy medzi EÚ a krajinami Spoločenstva. Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na krajiny SNŠ.