Péče o předškolní děti z pohledu rodičů: srovnání České a Slovenské republiky - Maříková, Hana
Inštitucionálne nastavenie systému rodinnej politiky a politík starostlivosti o dieťa v ČR a v SR. Vzťah medzi reálnymi a ideálnymi možnosťami rodičov v starostlivosti o deti v predškolskom veku.