Modelovanie ako základný prístup od konceptuálneho marketingu k marketingovému inžinierstvu - Kita, Jaroslav
Príspevok podáva prehľad problematiky modelovania ako základného prístupu od konceptuálneho marketingu k marketingovému inžinierstvu. Teoretické aspekty problematiky. Kritéria výberu a charakteristika interaktívnych modelov. Konštatovania o význame modelovania a marketingového inžinierstva.