Evaluation of transport infrastructure for the needs of tourism in the city of Bratislava - Puškelová, Mária
Doprava zohráva dôležitú úlohu v cestovnom ruchu. Hodnotenie dopravnej infraštruktúry pre potreby cestovného ruchu v Bratislave. Inovácie a zvyšovanie kvality poskytovaných služieb.