Nevedomosť nebráni mať vysoké sebavedomie - Škriniar, Pavel, 1979-
Informácie o prieskumoch finančnej gramotnosti Slovákov. Problémy porozumieť inflácii, úverom či dôchodkom majú ľudia s nižším vzdelaním a domácnosti s nižším mesačným príjmom. Výsledky prieskumu Ekonomickej univerzity na vzorke končiacich študentov troch univerzít.