Reprodukčný proces v období krízy - Knapik, Peter
Greg Smith, predstaviteľ jednej z najväčších amerických bánk Goldman Sachs, o príčinách vzniku krízy a jej riešení. Reprodukčný proces, rast a dlhová kríza. Konzumerizmus. Etika, ekonomika, príroda a reprodukčný proces. Prejavy krízy a reprodukčný proces. Spotreba a prejavy finančnej, dlhovej a menovej krízy.