Postoje slovenského spotrebiteľa k bioproduktom: vnímanie, porozumenie, skúsenosť a bariéry nákupu - Kopaničová, Janka, 1979-
Aké je spotrebiteľské správanie Slovákov z perspektívy trvalo udržateľnej spotreby, aké hodnoty a postoje ich vedú k environmentálne uvedomelému správaniu. Časť výskumu bola zameraná na odhaľovanie, či slovenskí spotrebitelia poznajú a ako chápu koncept bioproduktov a súčasne, aké je ich spotrebiteľské správanie v súvislosti s bioprodukciou.