Čo znamenajú tajomné štvorčeky (QR kódy)? - Bolek, Vladimír, 1988-
Znalosť o QR kódoch v Slovenskej republike. Názov QR kód je odvodený od anglických slov Quick Response (rýchla odozva, reakcia). Najvýznamnejšie prednosti a rozdiely tohto kódu.