Dôchodky so špeciálnymi efektmi - Baláž, Vladimír
Nadviazanie na článok o anuitách z predchádzajúceho čísla. Ako fungujú anuity vo Veľkej Británii. Anuity pre zdravých ľudí a fajčiarov. Podielová anuita. Bonus pri podielovej anuite.