Využitie QR kódov - Bolek, Vladimír, 1988-
Pokračovanie článku o možnostiach využitia stále viac populárnejších QR kódov s rýchlou odozvou. QR kódy ako hlavný nástroj označovania súčiastok a technologických dielov. Rozdelenie a funkcionalita QR kódov.