Obal ako prostriedok komunikácie so spotrebiteľom – označovanie hydinového mäsa - Krnáčová, Paulína, 1983-
Príspevok analyzuje využitie komunikačnej funkcie obalu pri balení hydinových produktov dostupných v maloobchodnej sieti na Slovensku s cieľom zhodnotiť dodržiavanie legislatívne stanovených požiadaviek na označovanie potravín, ale aj využitie marketingu v tejto oblasti. Legislatívne požiadavky na označovanie potravín. Označovanie hydinového mäsa v maloobchodnej sieti na Slovensku. Propagačná funkcia obalov.