Niekoľko poznámok ku kontrole vo verejnom obstarávaní vo vzťahu k PPP projektom - Kropaj, Marián, 1983-
Kontrola vo verejnom obstarávaní. Priblíženie predmetu právnej úpravy kontroly s osobitným dôrazom na podstatné zmeny po ostatných novelách zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov v širšom spoločenskom kontexte. Osobitná pozornosť je venovaná ustanoveniam paragrafov 145b – 146d zákona.