Konflikty vyskytujúce sa v rodinných podnikoch a ich eliminácia - Krošláková, Monika, 1975-
Objasnenie konkrétnych druhov konfliktov v rodinných firmách vyskytujúcich sa najmä medzi rodinnými príslušníkmi, ale aj medzi rodinnými príslušníkmi a ostatnými zamestnancami. Návrhy ako predchádzať týmto špecifickým konfliktom.