Seniori a humor v reklame - Labská, Helena
Niektoré aspekty percepcie humornej reklamy. Humorná reklama a jej pôsobenie v komunikácii. Postoj k humornej reklame - seniori, mladší respondenti. Formy humoru. Vplyv humoru na zapamätanie si produktu a značky. Celosvetový rast významu "striebornej ekonomiky" vedie autorky k formulovaniu záveru, že len starostlivý výskum, citlivá práca tvorcov reklamy, úctou k starším naplnená produkcia a reklama prezentovanej vo vhodnom čase môžu aj pre seniorov priniesť plne akceptovateľný humor v reklame.