Budoucnost je multikulturní - Breuerová, Alena
Politika multikulturalizmu. Index MPI (Multiculturalism policy index). Kanada ako príklad úspechu multikulturalistickej politiky. Odlišná a rôznorodá situácia v európskych krajinách. Globálny nedostatok talentov. Rekordný nedostatok talentov v Japonsku. Multikultúrna budúcnosť. Index MPI vo vybraných krajinách.