Cesta k multikulturnímu týmu - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Medzinárodné pracovné tímy. Rešpektovanie iných kultúr. Interkultúrna senzitivita a vzájomný rešpekt ako nutná podmienka. Interkultúrny tréning. Jazykové vzdelávanie pracovníkov. Ťahať za jeden povraz.