Podcenit prověřování obchodních partnerů se nevyplácí - Lalka, Ján
Podvodníci, biele kone, siete prepojených subjektov, off-shorové destinácie, voľný pohyb kapitálu a ľudí - faktory, ktoré vytvárajú riziká pre podnikateľov. Ako by sa mala firma v takomto prostredí chrániť, aby čo najviac znížila riziko straty z podvodného jednania.