Trhovo konzistentná embedded value - Cisková, Alexandra
Podstata stanovenia hodnoty portfólia pomocou súčasnej hodnoty očakávaných budúcich ziskov so zohľadnením nákladov na kapitál, vnorené opcie a garancie.