Interkultúrne vzdelávanie pracovníkov cestovného ruchu na Slovensku ako faktor rozvoja interkultúrnej kompetencie - Olejárová, Miriam
Interkultúrna kompetencia pracovníka cestovného ruchu. Možnosti rozvoja interkultúrnej kompetencie pracovníkov cestovného ruchu na Slovensku.