Co znamená podporovat ekonomiku - Urban, Jan
Úspech trhového systému založený na jeho adaptačnej schopnosti. Tri piliere adaptačnej schopnosti trhu. Disciplinovaný pluralizmus. Podpora trhu a rozvoj ekonomiky. Tri rozšírené omyly pri podpore ekonomiky. Dobývanie renty, resp. získavanie príjmov na základe neproduktívnych aktivít a na úkor ostatných. Konkurencia ako podpora ekonomiky.