Východiská tvorby informačnej stratégie podniku - Lipianska, Júlia
Strategické plánovanie v trhovom hospodárstve. Tradičný prístup k hierarchii firemných stratégií. Informačná stratégia ako jedna z funkčných stratégií podnikov. Štruktúra informačnej stratégie. Vzťah informačnej a podnikovej stratégie. Dopady investícií do informačných systémov na hospodárenie podniku.