Holistic development of human resources through lifelong education - Matulčíková, Marta, 1964-
Vymedzenie vzťahov medzi vyšším vzdelávaním, potrebami trhu práce a požiadavkami budúcich zamestnávateľov absolventov vysokých škôl a univerzít.