Porovnanie inovačnej výkonnosti krajím V4 podľa vybraných ukazovateľov - Hlaváčiková, Jana
Analýza inovačnej výkonnosti krajín V4 podľa niekoľkých ukazovateľov ako súhrnný inovačný index, index znalostnej ekonomiky, index konkurencieschopnosti v oblasti informačných technológií.