Mediálny trh v Slovenskej republike a činitele jeho vývoja - Loydlová, Miroslava
Prehľad o najvýznamnejších činiteľoch, ktoré mali vplyv na formovanie a vývoj situácie na mediálnom trhu na Slovensku. Pozornosť je venovaná televíznemu a rozhlasovému trhu, trhu tlačových médií a médiám v online priestore.