Mapovanie potravinových púští v rurálnom prostredí: prípadová štúdia z funkčného mestského regiónu Bratislava - Križan, František
Pojem potravinové púšte. Zmapovanie potravinových predajní vo vidieckych oblastiach vo funkčnom mestskom regióne Bratislava a identifikácia potravinových púští meraním dostupnosti týchto predajní aplikáciou geografických informačných systémov.