Úvaha o "odleve mozgov" - Smekens, Olivier
Odchod mladých ľudí na štúdiá do zahraničia a napokon aj za prácou. Čo môže urobiť vláda, aby zabránila rastúcemu úniku mozgov. Pomoc pri rozbiehaní podnikania ako jeden z kľúčových nástrojov. Ďalšie faktory: vytvorenie špičkových univerzít, podporovanie popredných spoločností, vytvorenie prístupu k rizikovému kapitálu, rozvíjanie obchodného ducha.