Infraštruktúra ako činiteľ stavu podnikateľského prostredia a konkurencieschopnosti regiónov cestovného ruchu SR - Michalová, Valéria
Rozvinutosť infraštruktúry v regiónoch cestovného ruchu SR. Komparácia rozvinutosti infraštruktúry s turistickým potenciálom, turistickou aktivitou a atraktivitou.