Príspevok k problematike vývoja počtu poisťovní na poistnom trhu v SR - Pastoráková, Erika, 1972-
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Podmienky po vstupe do Európskej únie podporujúce jednoduchšie prenikanie na slovenský poistný trh. Zhodnotenie a analyzovanie priebehu uskutočnených fúzií a akvizícií na poistnom trhu v SR a očakávateľné aktivity v budúcnosti.