Sponzoring ako súčasť public relations v spoločnostiach poskytujúcich logistické služby - Moravčík, Martin
Public relations, sponozoring - pojmy. Formy sponzoringu. Výber formy sponzoringu a tvorba stratégie sponzoringu. Meranie výsledkov sponzoringu. Sponzoring v logistike, formy využitia sponzoringu v logistických spoločnostiach. Záujem o sponzoring, budúcnosť sponzoringu.