Tendencie využívania cross-sellingových aktivít v poisťovníctve - Littvová, Zuzana
Oblasti distribúcie, kde musí poisťovacia spoločnosť značne experimentovať s cieľom nájsť rovnováhu medzi tým, čo zákazník potrebuje a tým, čo a ako mu môže reálne ponúknuť. Cross-selling ako efektívny distribučný nástroj v životnom cykle poistného produktu, jednotlivca a rodiny.