Nokia v začarovanom kruhu - Biel, Marián
Kritika Nokie z radov odborníkov aj používateľov. Nový mobilný telefón Lumia so systémom Windows phone. Samsung ako dominantný hráč na trhu. Podpora zo strany Microsoftu. Rozširovanie ponuky aplikácií pre tento systém. Cenová konkurencia. Mílniky na ceste Nokie vpred.