Ochrana osobných údajov v školách a školských zariadeniach - Veverková, Ingrid
Nové povinnosti škôl a školských zariadení, ktoré im vyplývajú z nového zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, ktorý nahradil doterajší zákon č. 428/2002 Z. z., s účinnosťou od 1. júla 2013.