Odporúčania pre podporu predaja slovenských výrobkov na domácom trhu - Pavlov, Tomáš
Zhodnotenie opatrení vlády zameraných na podporu predaja slovenských výrobkov a návrh možných riešení problémov, s ktorými tieto odvetvia zápasia. Označovanie slovenských výrobkov - nedostatočné. Zákon o neprimeraných obchodných podmienkach. Propagácia slovenských výrobkov. Kvalita slovenských potravín. Program rozvoja vidieka.