Mediačný program v chronologickom slede - Bieleszová, Dušana
Najčastejšie dôvody pre zavedenie programu riešenia konfliktov v školách formou mediácie. Oblasť školskej mediácie a proces výberu rovesníckych mediátorov. Jednotlivé kroky mediačného programu v chronologickom slede.