Riadenie ľudských zdrojov a kvalita života - Antalová, Mária, 1952-
Teoretické identifikovanie vzťahu medzi kategóriami, ktorými sú riadenie ľudských zdrojov a kvalita života. Sociálna kompetentnosť ako zdroj aktivít prostredníctvom ktorých, je možno dať do pohybu ostatné zložky spoločnosti.