Reformné prístupy k legálnej definícii pojmu zamestnanec a pojmu pracovný pomer - Barancová, Helena
Vymedzenie pojmu zamestnanec a závislá práca v Zákonníku práce. Pojem pracovný pomer a pojem zamestnanec podľa medzinárodného pracovného práva a zahraničných právnych úprav.